ACTUALITATESegregarea românilor de Ziua Națională naște reacții: La Constanța, sindicatul polițiștilor cere...

Segregarea românilor de Ziua Națională naște reacții: La Constanța, sindicatul polițiștilor cere oamenilor legii să NU defileze de 1 decembrie! Câtă vreme poporul nu este admis, e doar o odă conducătorului iubit

Segregarea românilor de Ziua Națională a României naște reacții din partea forțelor de ordine.

Polițiștii, o parte dintre cei care ar fi trebuit să defileze prin fața conducătorilor de 1 decembrie, se revoltă la Constanța.

Acolo, sindicatul polițiștilor recomandă membrilor săi și nu numai, să nu defileze cu ocazia Zilei Naționale, câtă vreme oamenii nu au acces.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Recomandăm membrilor și nu numai să refuze participarea la o eventuală paradă organizată cu prilejul zilei de 1 Decembrie! Polițiștii nu defilează pentru a gira politicienii aflați vremelnic sau chiar întâmplător la conducere! Atâta timp cât, la defilare, poporul nu este admis ca spectator, ci numai politicianul, acea defilare se transformă în… odă adusă conducătorului mult iubit! Polițiștii au jurat credință României și Constituției, nu politicienilor!”, a declarat Vasile Zelca, președinte al SNPPC Constanța (Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual) potrivit TomisNews.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Reamintim că la nivel național, Sindicatele Polițiștilor au depus plângeri la Avocatul Poporului și ÎCCJ prin care au transmis că nu sunt de acord cu implementarea certificatului verde, prin care „a fost generată segregarea populației prin discriminarea clienților unităților comerciale publice”, după scrie B1 TV.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...