ACTUALITATESUA | O profesoară din California își bate joc de steagul american...

SUA | O profesoară din California își bate joc de steagul american și încurajează elevii să promită loialitate față de steagul LGBT

Un școală din California investighează cazul unei profesoare după ce aceasta a postat un videoclip în care admite că și-a încurajat elevii să promită loialitate față de un steag LGBT, după ce a scos steagul american din sala de clasă, relatează Fox News.

„Suntem conștienți de acest incident și investigăm. Deși nu discutăm aspecte legate de angajați, vă putem spune că a arăta respect și onoare pentru steagul națiunii noastre este o valoare pe care o insuflăm studenților noștri și o așteptare a angajaților noștri, iar lucruri de genul acesta aduc cu sine măsuri serioase.”, a declarat pentru Fox News ofițerul de relații publice al districtului școlar Newport Mesa, Annette Franco.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fostul director interimar al National Intelligence (serviciul național de informații), Ric Grenell, a reacționat la videoclipul devenit viral, arătându-se indignat.

„Ce fel de părinți ar permite copilului lor să fie învățat de acest wacko [nebună]? De ce părinții își lasă copiii cu cineva pe care nu-l cunosc? Aș vrea să vorbesc cu oameni care cred că asta este bine?!?”, a scris Ric Grenell pe Twitter, atașând videoclipul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...