sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Șocant: Joe Biden se prăbușește de pe o bicicletă

VIDEO | Șocant: Joe Biden se prăbușește de pe o bicicletă

Președintele SUA, Joe Biden, a oferit un nou moment de teamă connaționalilor săi, după ce în cursul zilei de azi a căzut, din senin, de pe o bicicletă.

Aflat în Rehoboth, Delaware, președintele SUA era într-o plimbare pe bicicletă alături de soția sa Jill, când la o trecere de pietoni s-a oprit și apoi, din senin, a căzut de pe șa.

Acesta s-a ridicat după câteva secunde și a spus că este în regulă, precizând că și-a prins piciorul în bicicletă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nu este prima oară când liderul SUA oferă astfel de momente. În 2021, președintele de 79 de ani s-a împiedicat și apoi a căzut în timp ce urca pe scările avionului prezidențial.

Desele sale gafe i-au determinat pe treizeci și opt de parlamentari republicani să-i scrie o scrisoare în februarie lui Biden, cerându-i să facă un test cognitiv de teamă că ar putea avea boala Alzheimer.

Remarcând „schimbările de dispoziție și personalitate” și „uitare” ale lui Biden, parlamentarii au spus că capacitatea cognitivă a lui Biden a scăzut și „nu este doar o tendință recentă”, ci a devenit mai evidentă „în ultimii doi ani”.

Nu se știe dacă Biden a fost supus unor teste cognitive.

Cincizeci și opt la sută dintre americani cred că Biden ar trebui să primească un test cognitiv. Mai puțin de 25% dintre alegători cred cu tărie că Biden este apt mental, sănătos și stabil.

Cincizeci și patru la sută dintre adulți cred că Biden nu este suficient de sănătos din punct de vedere mental pentru a servi ca președinte. Doar 29% dintre americani cred că președintele Joe Biden va urma un al doilea mandat în 2024.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. asa e cu progresismul verde, dai la bicla, iti mai rupi un picior, o buba in fund de la sa, dar merita pedepsiti rusii ca nu au vrut sa se alinieze miscarii globalist-lgbtiste.

  2. Nu e nimic șocant aici.E doar un ticălos îmbătrânit în rele, care minte cum respiră, ajuns din urmă de păcate cu Alzheimer.A fost pus de big money în frunte pentru a crea crize conform foii de parcurs a lui Schwab, lucru la care se descurca și pentru care e lăsat în pace cu tot cu milioanele făcute din corupție. Sa vedem pe cine pune Domino după el. Nu de alta dar ce se coace la Washington e adus și-n Romania de “destoinica” noastră conducere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate