luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Șeful Pfizer, Albert Bourla, sfidează jurnaliștii care-l întreabă despre ineficiența...

VIDEO | Șeful Pfizer, Albert Bourla, sfidează jurnaliștii care-l întreabă despre ineficiența serului și minciunile din ultimii doi ani: De ce nu doriți să răspundeți? Nu vă e rușine?

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor de la Rebel News, care l-au acostat pe străzile din Davos, acolo unde se desfășoară celebrul Forum Economic Mondial.

Cei doi ziariști l-au prins pe Bourla „în afara programului” și i-au pus o serie de întrebări. Prima și cea care s-a repetat de mai multe ori a fost: „De când știați că vaccinul nu oprește transmiterea virusului, fără să s-o puneți public?”.

Pfizer i-a sfidat pe cei doi reporteri, nerăspunzând la nicio întrebare. Singurele cuvinte exprimate au fost „Să aveți o zi frumoasă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei doi jurnaliști de la Rebel News au întrebat dacă „E vremea să dați banii înapoi țărilor care și-au aruncat banii pe produsul dvs?” sau dacă „Sunteți mândru că v-ați îmbogățit din agoniseala oamenilor?”. Bourla a fost întrebat și de numeroasele cazuri de morți subite sau de miocardite.

Tot acest „dialog” a durat în jur de trei minute. Publicul ar fi fost interesat să audă niște răspunsuri din partea șefului Pfizer, dar acesta nu a catadicsit să răspundă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

 1. Parca era George Simion cand il lua de ceafa pe Nicusor Dan.
  Exista destui d-astia nou nascuti care sa creada si-n regiile astea.

   • Bourla a fost pus in situatia asta, lasat singur sa-l manance hienele. Deci, cineva cu putere mai mare decat el, vrea sa-l puna in lumina proasta. Acum 2 ani probabil ar fi facut un semn din coltul gurii ca Arafat catre paznici, referindu-se la niste contestatari: luat-i de aici.
    Cred ca cei care au orchestrat toata pandemia vor sa se descotoroseasca de el , iar omul se califica din toate punctele de vedere.

    • Pai totul se petrece pe strada, cum „să-i ia de-aici”? Mi se pare fantasmagorică versiunea asta. Adică „regizorii” nu l-au făcut de rahat în văzul lumii, ci pe niște canale de youtube, preluate doar de presa alternativă…

 2. Erza Pound, cel cu Rebel News, este evreu din Canada. Dar asta nu are nici o legătură că interviul ce pare înscenare 100%.
  Se poate că cei ce-au pus la cale plan-demia sînt deja cu sacii în căruță, ne-au furat de ne-au rupt, și acum aruncă oscioare câinilor ce mai latră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE