ACTUALITATERaport INSP: De la începutul pandemiei, 95.3% din persoanele decedate aveau cel...

Raport INSP: De la începutul pandemiei, 95.3% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată

Peste 95% din persoanele infectate cu coronavirus și care au decedat aveau cel puțin o o comorbiditate asociată, se arată într-un raport dat publicității, marți, de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei, 83.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 59.2% din decese au fost la bărbați.

Totodată, un deces din 52 a fost înregistrat la personal medical.

În ceea ce privește săptămâna 9 – 15 noiembrie, 31.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat in București, Cluj, Sibiu, Constanta si Ilfov.

De asemenea, în perioada menționată, 30.7% din totalul deceselor au fost înregistrate in Arad, București, Timiș, Mureș si Sibiu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...