ACTUALITATERaport INSP: De la începutul pandemiei, 95.3% din persoanele decedate aveau cel...

Raport INSP: De la începutul pandemiei, 95.3% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată

Peste 95% din persoanele infectate cu coronavirus și care au decedat aveau cel puțin o o comorbiditate asociată, se arată într-un raport dat publicității, marți, de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei, 83.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 59.2% din decese au fost la bărbați.

Totodată, un deces din 52 a fost înregistrat la personal medical.

În ceea ce privește săptămâna 9 – 15 noiembrie, 31.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat in București, Cluj, Sibiu, Constanta si Ilfov.

De asemenea, în perioada menționată, 30.7% din totalul deceselor au fost înregistrate in Arad, București, Timiș, Mureș si Sibiu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...