luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Ministrul Egalității din Spania, Irene Montero, încurajează copiii să facă...

VIDEO | Ministrul Egalității din Spania, Irene Montero, încurajează copiii să facă sex „cu cine vor ei în baza consimțământului”

Ministrul Egalității, Irene Montero, a încurajat copiii să facă sex „cu cine vor ei” , atâta timp cât există „consimțământ”. Acest îndemn a fost declarat în ultima Comisie pentru egalitate din Congres, în care a expus legea trans și legea avortului pe care Ministerul său o promovează pentru a fi aprobate în parlament în lunile următoare.

„Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine vor ei, bazate, da, pe consimțământ și acestea sunt drepturi recunoscute. Și nu vă place”, a afirmat ministrul, adresându-se deputaților PP și Vox, care au prezentat amendamente la toate legile pe care Montero vrea să le aprobe.

Ministrul din partidul Podemos a susținut următoarele:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent care le sunt familiile, pentru că toți băieții, fetele, copiii din această țară au dreptul să-și cunoască propriul corp, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă nu vor. Aceasta este o formă de violență.

Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine doresc, în baza, da, a consimțământului. Acestea sunt drepturi care nu vă plac”, a spus ea, scrie OK Diario, citat de ziarulromânesc.

Liderul Vox, Santiago Abascal , a cerut demisia „urgentă” a ministrului Egalității pentru aceste declarații făcute în Camera Inferioară.

„Este o urgență ca această doamnă să demisioneze sau să fie demisă. Și desființați acel minister totalitar când plecați. Luați mâinile mizerabile de pe copii!”, a scris el pe rețelele de socializare.

Un alt lider Vox care a atacat-o pe Irene Montero a fost prim-vicepreședintele formațiunii și deputat în Parlamentul European, Jorge Buxadé.

„În cel mai clar mod, doamna Montero descoperă ceea ce ascunde o parte a acelei ideologii de gen: hipersexualizarea minorilor și promovarea actelor sexuale între minori și adulți; corupându-le inocența”, a spus el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. probabil ca insaracirea programata a rasei albe are acest scop:
    -“emanciparea” (prin prostitutie) a minorilor
    ca in epoca “victoriana” a lu charles dickens…..

    mai e si solutia ” emanciparii ” ministrei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE