vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEAUR, parteneriat cu al treilea partid al Spaniei, VOX, pentru Reconquista conservatoare:...

AUR, parteneriat cu al treilea partid al Spaniei, VOX, pentru Reconquista conservatoare: Suntem ultima linie de apărare a Europei

O delegație a partidului AUR s-a întâlnit, la Madrid, pe 25 iunie, cu liderii celui de-al treilea partid al Spaniei, conservatorii de la Vox.

Mai precis, Sorin Lavric, Andrei Dîrlău și Ionuț Neagu, au discutat cu Președintele Santiago Abascal și Prim-Vicepreședintele Jorge Buxadé Villalba de la Vox.

Conform siteului oficial al AUR, discuțiile au vizat lansarea unei „Reconquiste moderne la nivel european”.

„Partidele autentic conservatoare europene sunt azi în fruntea unei recuceriri simbolice a Europei pentru valorile creștine. Așa cum, cu secole în urmă, poporul spaniol a recucerit Spania medievală de la mauri, iar poporul român a stăvilit avansul Imperiului Otoman spre Apus, azi partide conservatoare, din țări aflate geografic în estul și respectiv vestul Europei, luptă pentru reîntoarcerea unei Europe secularizate, debusolate valoric, la rădăcinile ei. Europa are nevoie să-și redescopere propria identitate și sufletul creștin, iar conservatorii trebuie să susțină această regăsire.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Suntem „ultima barieră”, ultima linie de rezistență suveranistă națională și europeană contra globalismului: de noi nu se va trece – au afirmat reprezentanții celor două partide.

Au mai fost abordate subiecte de interes comun precum situația comunităților de români din Spania, imigrația ilegală, coordonarea forțelor conservatoare la nivel european împotriva neo-marxismului, progresismului nivelator și ideologiei corectitudinii politice, colaborare și sprijin reciproc în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), aderarea AUR la grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni”, sună mesajul AUR.

Vox este a treia forță politică din Parlamentul Spaniei și militează pentru o europă a statelor naționale, politică pro-familie și valori creștine.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE