ACTUALITATEAUR, parteneriat cu al treilea partid al Spaniei, VOX, pentru Reconquista conservatoare:...

AUR, parteneriat cu al treilea partid al Spaniei, VOX, pentru Reconquista conservatoare: Suntem ultima linie de apărare a Europei

O delegație a partidului AUR s-a întâlnit, la Madrid, pe 25 iunie, cu liderii celui de-al treilea partid al Spaniei, conservatorii de la Vox.

Mai precis, Sorin Lavric, Andrei Dîrlău și Ionuț Neagu, au discutat cu Președintele Santiago Abascal și Prim-Vicepreședintele Jorge Buxadé Villalba de la Vox.

Conform siteului oficial al AUR, discuțiile au vizat lansarea unei „Reconquiste moderne la nivel european”.

„Partidele autentic conservatoare europene sunt azi în fruntea unei recuceriri simbolice a Europei pentru valorile creștine. Așa cum, cu secole în urmă, poporul spaniol a recucerit Spania medievală de la mauri, iar poporul român a stăvilit avansul Imperiului Otoman spre Apus, azi partide conservatoare, din țări aflate geografic în estul și respectiv vestul Europei, luptă pentru reîntoarcerea unei Europe secularizate, debusolate valoric, la rădăcinile ei. Europa are nevoie să-și redescopere propria identitate și sufletul creștin, iar conservatorii trebuie să susțină această regăsire.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Suntem „ultima barieră”, ultima linie de rezistență suveranistă națională și europeană contra globalismului: de noi nu se va trece – au afirmat reprezentanții celor două partide.

Au mai fost abordate subiecte de interes comun precum situația comunităților de români din Spania, imigrația ilegală, coordonarea forțelor conservatoare la nivel european împotriva neo-marxismului, progresismului nivelator și ideologiei corectitudinii politice, colaborare și sprijin reciproc în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), aderarea AUR la grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni”, sună mesajul AUR.

Vox este a treia forță politică din Parlamentul Spaniei și militează pentru o europă a statelor naționale, politică pro-familie și valori creștine.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...