ACTUALITATEDanemarca oprește vaccinarea COVID-19 pentru persoanele sub 18 ani. Copiii vor mai...

Danemarca oprește vaccinarea COVID-19 pentru persoanele sub 18 ani. Copiii vor mai putea primi serul doar după o evaluare individuală a medicului și doar dacă au un risc deosebit de crescut de apariție a unei boli grave

De la 1 iulie, copiii și adolescenții danezi sub 18 ani nu vor mai putea fi vaccinați împotriva Covid-19 spune Autoritatea de Sănătate din Danemarca.

Copiii și tinerii se îmbolnăvesc foarte rar de covid-19 cu varianta omicron.

Prin urmare, de la 1 iulie 2022, copiii și tinerii cu vârsta sub 18 ani nu vor mai avea posibilitatea să obțină prima doză, iar de la 1 septembrie 2022 nu va mai fi posibil să obțină o a doua doză.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Copiii cu un risc deosebit de crescut de apariție a unei boli grave vor avea în continuare opțiunea de vaccinare, după o evaluare individuală de către un medic, conform mariustuca.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. E ceva logic din punct de vedere medical daca esti cu evaluat ca poti dezvolta anumite boli grave ce mai conteaza daca esti vaccinat ca oricum si daca crapa nu este un specimen catalogat ca fiind bun pentru perpetuarea speciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate