vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPartidul VOX, partenerul AUR din Spania, intră în guvernul regional Castilia și...

Partidul VOX, partenerul AUR din Spania, intră în guvernul regional Castilia și León. Priorități: dreptul părinților de a decide asupra educației copiilor, reindustrializarea și protejarea produselor locale în fața concurenței neloiale

Partidul de dreapta Vox, din Spania, va experimenta în curând primul gust al guvernării, după ce a acceptat o coaliție regională cu Partidul Popular (PP), conservator, în comunitatea autonomă Castilia și León din nord-vestul țării.

Anunțat joi, acordul îl va aduce pe candidatul PP Alfonso Fernández Mañueco în funcția de președinte al Junta de Castilia și León, în timp ce partidul a cedat președinția camerei legislative bicamerale, trei ministere și vicepreședinția guvernului către Vox. .

Este un acord „satisfăcător” pentru Partidul Popular din Spania (PP) și „istoric” pentru Vox, scrie El Confidencial, care vede ambele părți semnând un acord de program prin care se angajează să adopte măsuri care vizează revigorarea peisajului rural și îmbunătățirea oportunităților pentru tineri și familii.

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre altele, acordul promite adoptarea unei „legi pentru combaterea violenței domestice” pentru a proteja „toate” victimele. Chiar unul dintre punctele principale solicită „eliminarea oricărui tip de discriminare în îngrijirea victimelor violenței domestice”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PP și Vox se angajează să extindă această „protecție” la „minori, vârstnici” și „persoane cu dizabilități sau persoane vulnerabile”.

Angajamentele declarate ale celor două partide se concentrează și pe legislația educațională, nou-formatul guvern de coaliție promițând să garanteze educația gratuită de la 0 la 3 ani și, de asemenea, să convină să protejeze „dreptul inalienabil al părinților de a decide asupra educației copiilor lor”. Obiectivul este ca părinții să decidă dacă copiii lor vor participa sau nu la anumite discuții, ateliere sau activități, de exemplu, cele legate de „ideologia de gen” sau educația sexuală.

În plus, PP și Vox vor apăra un model educațional „bazat pe merit, efort și abilitate”, care este „liber de îndoctrinarea ideologică”.

De asemenea, documentul include diverse angajamente de susținere a familiei ca „instituție de bază a societății”. Acesta mai promovează o politică de impozitare scăzută, cu promisiunea reducerii taxelor regionale, și apără „reindustrializarea și utilizarea resurselor regiunii”.

În cele din urmă, viitorul guvern de coaliție din Castilia și León s-a angajat să „protejeze” produsele locale împotriva „concurenței neloiale”, precum și să promoveze industria agroalimentară ca o cheie pentru consolidarea populației din zonele rurale pentru a lupta împotriva depopulării, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. VOX a crescut ptr că marxiștii socialiștilor lu gonzales au vrut migtranți ilegali, asta li s-a dictat asta au făcut imbecili

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE