duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEDan Puric: Făt-Frumos, în loc s-o iubească pe Ileana Cosânzeana, s-a culcat...

Dan Puric: Făt-Frumos, în loc s-o iubească pe Ileana Cosânzeana, s-a culcat cu Baba Cloanța și a ieșit Ursula von der Leyen

Dan Puric o ironizează pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Marele actor și regizor a glumit, afirmând că nemțoaica este rezultatul unei relații nefirești: cea dintre Făt-Frumos și Baba Cloanța.

„E ca-n basme. Făt-Frumos, în loc s-o iubească pe Ileana Cosânzeana, s-a culcat cu Baba Cloanța și a ieșit Ursula von der Leyen. E un dezechilibru major”, a spus Dan Puric, într-un interviu acordat publicației Magazin Critic.

Artistul a mai zis, printre altele, că prin paradele LGBT desfășurate pe Calea Victoriei se întinează memoria soldaților români care s-au jertfit în Războiul de Independență.

„Pentru mine, Calea Victoriei este locul unde la 1878, la un an după Războiul de Independență, au defilat dorobanții. Unii erau fără picioare, cu coaste rupte, a scris Eminescu un articol cutremurător pe tema asta.

Deci locul ăla are o semnificație. Cum îți permiți mă nenorocitule să faci o demonstrație LGBT acolo? N-am nimic cu oamenii ăia, dar cum să faci dintr-o chestie clinică, una politică, cum să pornografiezi locul acela…

Mai era și ăla săracu, ambasadorul Marii Britanii să vorbească despre drepturi. Nu bă, nu e libertate, e libertinaj. Fă-o la tine în țară, pentru mine Calea Victoriei este sfântă”, a spus Puric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Eeei ….Harap Alb – personaj pozitiv, cum sa se injoseaca?
  Unealta satanista are ceva bun in vorba si actiunile politice?
  De ce n-a spus “omul rosu”?
  Of! Ce ti-e esrte si cu rastalmacirea inteesului, deformarea perceptiei!

  În ”Povestea lui Harap-Alb” a lui Ion Creangă, tatăl lui Harap-Alb îi spune acestuia:
  ”în călătoria ta ai să ai trebuință și de răi, și de buni, dar să te ferești de omul roș, iară mai ales de cel spân, cât îi putea; să n-ai de-a face cu dânșii, căci sunt foarte șugubeți”
  unde – cum se definea pe vremea aceea cuvantul șugubăț:
  ” învechit” Amăgitor, primejdios, rău, înșelător. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE