luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIStudiu | S-a demonstrat legătura cauzală între miocardită și vaccinarea anti-SARS-CoV-2. Cardiolog:...

Studiu | S-a demonstrat legătura cauzală între miocardită și vaccinarea anti-SARS-CoV-2. Cardiolog: Aceste cazuri sunt vârful aisbergului | Moderna și Pfizer nu au răspuns solicitărilor de comentarii

Un efect secundar grav legat de vaccinurile Covid-19 poate duce la deces, potrivit unui nou studiu.

Miocardita post-vaccinare, o formă de inflamație a inimii, a fost identificată la un subgrup de persoane care au murit „în mod neașteptat” acasă în 20 de zile de la primirea unui vaccin Covid-19. Cercetătorii au analizat autopsiile care au fost efectuate asupra oamenilor și au efectuat cercetări suplimentare, inclusiv studierea probelor de țesut.

Cercetătorii au început cu un grup de 35, dar au exclus 10 din analizele ulterioare, deoarece au fost identificate alte cauze de deces. Dintre cei 25, cercetătorii au identificat dovezi de miocardită la cinci.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toate cele cinci persoane au fost vaccinate cu Moderna sau Pfizer cu șapte zile înainte de deces, cu o medie de 2,5 zile. Vârsta medie a fost de 58 de ani. Niciuna dintre persoane nu a avut infecție cu Covid-19 înainte de a fi vaccinată, iar testările nazale au dat rezultate negative.

Descoperirile de la autopsii, combinate cu lipsa dovezilor privind alte cauze de deces și modul în care a avut loc vaccinarea cu puțin timp înainte de deces au permis cercetătorilor să spună că pentru trei dintre cazuri, vaccinarea a fost „cauza probabilă” a miocarditei și că afecțiunea cardiacă „a fost cauza morții subite.”

Într-unul dintre celelalte cazuri se credea că miocardita este cauza morții, dar cercetătorii au detectat un virus herpes, o explicație alternativă pentru incidența inflamației inimii.

Cazul rămas nu a inclus o explicație alternativă pentru miocardită, dar cercetătorii au spus că impactul inflamației a fost „discret și observat în principal în grăsimea pericardică”. Ei au clasificat cele două cazuri ca fiind posibil cauzate de vaccinare.

„În general, o legătură cauzală între miocardită și vaccinarea anti-SARS-CoV-2 este susținută de mai multe considerații”, au spus cercetătorii, inclusiv „relația temporală strânsă cu vaccinarea”, „absența oricărei alte boli cardiace preexistente semnificative” și testarea negativă pentru orice „agenți infecțioși care cauzează miocardită”.

Studiul a fost publicat de Clinical Research in Cardiology pe 27 noiembrie. Toți cercetătorii lucrează pentru Spitalul Universitar Heidelberg, iar studiul a fost finanțat de autoritățile germane.

Moderna și Pfizer nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Excluderea meticuloasă a cauzelor posibile, în afară de vaccinare, semnalează că aceste cazuri sunt „vârful aisbergului”, a declarat pentru The Epoch Times dr. Andrew Bostom, expert în cardiologie în Rhode Island.

„Dacă există o persoană aparent sănătoasă care moare brusc în somn, în esență, acestea sunt de obicei cazurile cărora li se face autopsie și, în mod clar, cea mai comună constatare este o formă de boală coronariană aterosclerotică. Practic, au exclus asta în aceste cazuri. Apoi au venit cu cea mai plauzibilă cauză imediată fiind vaccinarea”, a spus el.

„Și așa sugerează că fenomenul ar putea fi de fapt mai larg decât s-a bănuit a fi”, a completat medicul.

Înainte de studiul german, alți cercetători din întreaga lume au raportat rezultate din autopsiile persoanelor care au murit brusc după vaccinare.

În 2021, cercetătorii americani au raportat că doi adulți au dezvoltat miocardită în decurs de două săptămâni de la vaccinarea Covid-19 și nu au putut găsi alte cauze decât vaccinarea.

În 2021, cercetătorii din Coreea de Sud au raportat că, după ce au examinat moartea unui tânăr de 22 de ani care a murit la cinci zile după ce a primit vaccinul Pfizer, au stabilit că principala cauză a fost „miocardita, asociată cauzal” cu vaccinul.

În ianuarie, cercetătorii din Noua Zeelandă au raportat că vaccinul Pfizer a fost probabil responsabil pentru miocardita bruscă care a dus la moartea unei femei de 57 de ani, scriind că „alte cauze au fost ignorate cu o certitudine rezonabilă”.

În februarie, cercetătorii din mai multe state din SUA au raportat că doi adolescenți care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul Pfizer au suferit inflamații ale inimii și că inflamația a fost cauza principală a decesului.

În mai, cercetătorii CDC au raportat că un tânăr a murit după ce a suferit o inflamație a inimii post-vaccinare, miocardita fiind considerată cauza morții.

În septembrie, un cercetător german a raportat că un bărbat de 55 de ani care a murit la patru luni după ce a primit vaccinul Pfizer a murit de miocardită, conform The Epoch Times.

Reamintim că există o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau accidente vasculare cerebrale, în ultimul an. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexhaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Exact la subiect dar totuși nu se mentioneaza nimic concret. Cauza morții nu este greu de intuit si totusi nimeni nu zice nimic. Companiile “private” farma si guvernele populate de actorasi de mana a 5-a au executat populația la comanda unor autointitulați zei\Dumnezei ce decid cine moare si cine traieste si că toata planeta este proprietatea lor inclusiv aerul. Moartea proștilor nu trebuie deplânsă dar trebuie sa trezeasca masele de zombii la realitatea abatorizarii animalelor de fermă. Totul a fost militarizat asa ca si armata e băgată si perfect deacord cu genocidul. Au si murit o gramada de pompieri, jandarmi ,politisti si soldati deja. Asta este realitatea din păcate si trebuie sa o acceptați. Noua ordine mondiala și singura se desfășoară pe toată planeta la unison asa ca nu e nimeni scutit de genocid. Se pare ca singura decizie reala pe care o avem este cum ne alegem sfârșitul pt cine intelege desigur…

  2. Aia este. Cum zic globaliștii? Că sunt prea mulți „mâncători” pe planetă? Din anumite puncte de vedere au dreptate. În nici cincizeci de ani populația globului s-a dublat. Unii sunt din categoria ălora care trăiesc ca să mănânce. No, ăștia au fost și primii care s-au injecta. Pentru că, nu-i așa, nu puteau merge la „mâncătorii” ca Mac-ul, KFC-ul… Nu puteau merge la mall, la „străinezia”, la…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE