miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEJurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a murit subit la doar 46 de ani....

Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a murit subit la doar 46 de ani. Era triplu vaccinat

Jurnalistul sportiv și fostul pilot de raliu Alexandru Tămășescu a murit subit la doar 46 de ani, anunță România TV, citată de Rost.

Apropiații lui Alexandru Tămășescu sunt șocați. Jurnalistul a fost găsit mort în casă, însă nimeni nu știe cum a fost posibil acest lucru. Cunoscuții nu știu să fi avut probleme de sănătate, notează sursa citată.

Nu se știe momentan care e cauza decesului. Cu doar o săptămână în urmă participase la o cursă de raliuri, iar prietenii spun despre el că avea o energie molipsitoare, mereu cu zâmbetul pe buze și chipul luminos.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Alexandru Tămășescu era pilot de raliu și comentator sportiv. Mai mult, lucra pentru diverse publicații sportive și chiar a produs o emisiune de televiziune de suces.

În luna decembrie 2021, Alexandru Tămășescu a postat pe Facebook dovada că este vaccinat cu trei doze de Astra Zeneca.

Tămășescu este cel mai recent caz de persoană care a decedat subit, în ultimul. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.O listă a acestor persoane este aici.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE