duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEParchetul European confirmă demararea unei investigații privind achiziţia de vaccinuri anti-COVID în...

Parchetul European confirmă demararea unei investigații privind achiziţia de vaccinuri anti-COVID în Uniunea Europeană

Parchetul European a anunțat vineri că achiziția de vaccinuri anti-COVID în Uniunea Europeană face obiectul unei investigații, informează News.ro.

”EPPO confirmă că are în curs de desfăşurare o investigaţie cu privire la achiziţia de vaccinuri COVID-19 în Uniunea Europeană. Această confirmare excepţională vine ca urmare a  interesului public extrem de ridicat. Nu vor fi făcute publice alte detalii în această etapă.”

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. parchetul european n-a reusit sa-l prinda nici pe amaratul de borisov in Bulgaria, cum ar putea sa-i prinda pe rechinii cei mari? Cel mult o sa-i albeasca.

  2. Elefantul chioveși isi va arata “in”utilitatea in super ancheta teatrala a celor de la greitreset. Slugile fara creier si constiinta puse la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate