duminică, februarie 25, 2024
ȘTIRIScriitoarea americană Julie Powell a murit la vârsta de 49 de ani,...

Scriitoarea americană Julie Powell a murit la vârsta de 49 de ani, din cauza „problemelor cardiace”. Anul trecut se bucura că „anti-vaxxerii mor pe capete”

Scriitoarea americană Julie Powell a murit în urma unei crize cardiace la vârsta de 49 de ani, potrivit The New York Times.

Julie Powell, care era un fel de Jamie Oliver feminin, a devenit cunoscută la nivel internațional grație blogului ei şi cărţii de gastronomie inspirată de bestsellerul din anii 1960 despre bucătăria franceză scris de Julia Child.

Julie Powell a publicat, pe Twitter, cu o zi înainte de a muri, informația că limba i s-a înnegrit și a devenit păroasă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Așa că m-am trezit cu ceva care se numește o limbă neagră și păroasă. Oamenii, incluzându-l pe doctorul meu, cred că nu este ceva serios și va dispărea curând, dar cu certitudine este scârbos”, a scris ea.

Julie Powell scria des pe Twitter despre problemele ei de sănătate, inclusiv cele psihice. O susținătoare a democraților din SUA, Julie Powell a fost trup și suflet alături de măsurile draconice luate de autorități.

Într-o postare de pe Twitter, ea se bucura că „anti-vaxxerii” „mor pe capete”.

„Aș argumenta că Covid ucide totuși pe unii dintre cei care ar trebui. Anti-vaxxerii/masca mor pe capete”, scria ea.

Julie Powell este cel mai recent exemplu dintr-o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultimul an. Despre unii, precum și Julie Powell, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE