joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEO analiză detaliată a unui pediatru zguduie Marea Britanie: copiii trebuie protejați...

O analiză detaliată a unui pediatru zguduie Marea Britanie: copiii trebuie protejați de cei care vor să-i „ajute” să-și schimbe genul. Societatea se trezește în fața ororilor provocate de ideologia de gen

Un document semnat de un pediatru extrem de respectat în Marea Britanie zguduie ideologia trans care susține că minorii trebuie „ajutați” să-și schimbe genul. Raportul realizat de pediatrul Dr. Hilary Cass conține 32 de recomandări, care includ: sfârșitul prescrierii de hormoni minorilor, ajutor pentru pentru persoanele sub 25 de ani care se cred transgenderi, notează The Telegraph.

Luna trecută, NHS(Sistemul medical național – n.r.) a interzis prescrierea medicamentelor care blochează pubertatea în afara studiilor clinice. Cu toate acestea, Dr. Cass a mers mai departe și a scris că nu ar trebui să li se administreze niciun fel de medicamente hormonale copiilor care se cred trans până la vârsta de 18 ani.

Fostul președinte al Colegiului Regal de Pediatrie și Sănătate a Copilului a declarat că nu există dovezi că medicamentele „câștigă timp de gândire” sau „reduc riscul de sinucidere”.

Așa zisele medicamente nu au niciun efect

În timp ce medicamentele pot suprima pubertatea, cercetările comandate de revizuire și efectuate de Universitatea din York au constatat că medicamentele nu au niciun efect asupra satisfacției corporale a persoanei sau asupra experienței sale de disforie de gen – când persoana simte că este de un sex diferit de cel cu care s-a născut – în ciuda faptului că acesta este motivul pentru care au fost prescrise.

Dr. Cass a concluzionat că tinerii sub 25 de ani nu ar trebui să fie grăbiți să își schimbe sexul, ci ar trebui să primească „sprijin terapeutic, holistic și fără grabă”. Ea a spus că deciziile care „schimbă viața” trebuie să fie luate în considerare în mod corespunzător la vârsta adultă, menționând că maturizarea creierului continuă până la jumătatea vârstei de 20 de ani.

Raportul a constatat că „clinicienii nu pot determina cu certitudine care copii și tineri vor avea o identitate transgenderă durabilă”. Raportul concluzionează că tinerii adulți cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani care doresc să își schimbe sexul ar trebui să fie consultați de „un serviciu de monitorizare”, în loc să fie trimiși direct la o clinică pentru adulți.

Raportul recomandă să li se acorde timp de gândire copiilor care doresc schimbare de sex, înainte de a fi grăbiți să ia o decizie pe care ar putea să o regrete.

Raportul sugerează că prea multe decizii privind schimbarea sexului au fost luate în grabă, fără a se lua în considerare faptul că copiii ar putea regreta acțiunile lor mai târziu în viață.

Printre dovezile luate în considerare de analiza Cass se numără discuțiile cu cei care au trecut la sexul opus și cu cei care au făcut tranziția înapoi. Raportul a constatat că „în timp ce unii tineri pot simți o urgență în ceea ce privește tranziția, tinerii adulți care se uită la ei înșiși mai tineri ar recomanda adesea să o ia mai încet”.

Raportul a continuat: „Pentru unii, cel mai bun rezultat va fi tranziția, în timp ce alții își pot rezolva suferința în alte moduri. Unii pot trece la tranziție și apoi pot să se retragă și/sau să aibă regrete. NHS trebuie să aibă grijă de toți cei care caută sprijin”.

Reacții dure în Regat

Fostul premier Liz Truss a cerut adoptarea de urgență a unei legi care să protejeze copiii de medicii și activiștii care doresc să le prescrie blocante de pubertate, inclusiv în mediul sanitar privat.

O scrisoare deschisă semnată de parlamentari, specialiști și medici îi cere premierului Sunak să declanșeze o anchetă urgentă, pentru a stabili cât de mare este influența activiștilor transgender în școli.

Aceștia cer să cadă capete, după apariția raportului Cass, care a evidențiat că sute de copii au fost sacrificați inutil și mutilați în numele ideologiei trans.

Mai rău, dr. Cass a acuzat medici din cadrul NHS că au refuzat să colaboreze cu ea în realizarea documentului.

„Societatea începe, încet, dar sigur, să se trezească față ororile provocate în numele ideologiei de gen. Copiii au fost răniți. Femeile au fost anulate. Libertatea de exprimare a fost atacată. Realitatea a fost subminată”, a scris James Esses într-un editorial în The Telegraph.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Notabilă viziunea ponderată a Dreptei: știință și … „ideologie”!

    Nici pomeneală de viziunile încinse ale Stângii, care ar vedea mariajul între servicii (creierul acțiunii) și omniprezentul bișniț (care încearcă și el să facă un ban cinstit, profitând de orice … „oportunitate”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE