duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden i-a catalogat pe susținătorii lui Donald Trump drept...

VIDEO | Joe Biden i-a catalogat pe susținătorii lui Donald Trump drept „cel mai extremist grup din istoria recentă a SUA“

Miercuri, președintele Joe Biden a reacționat față de proiectul de aviz scurs care semnalează intenția Curții Supreme de a anula decizia Roe v. Wade, spunând că problema reprezintă „mult mai mult decât avortul” și a avertizat că „mulțimea MAGA” este cea mai extremă organizație politică care a existat în istoria recentă a Americii”.

„Este vorba despre mult mai mult decât avortul”, a spus Biden.

„Care sunt următoarele lucruri care vor fi atacate?” s-a întrebat Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Pentru că această mulțime MAGA este într-adevăr cea mai extremă organizație politică care a existat în istoria Americii – în istoria recentă a Americii”, a continuat el.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Comentariile lui Biden despre „MAGA” vin după ce a declarat, luna trecută, că Partidul Republican „nu este Partidul Republican al tatălui tău”, spunând că a devenit „Partidul MAGA”, avertizând că politicienii de dreapta „care știu mai bine” se „tem” să acționeze corect” de teama de a nu pierde alegerile primare, conform Fox News.

Amintim că, recent, fostul medic de la Casa Albă, Ronny Jackson, s-a arătat îngrijorat față de declinul capacității cognitive a președintelui Joe Biden.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE