ACTUALITATEMarcel Ciolacu, președintele PSD, somat de procurorii din România să spună cine...

Marcel Ciolacu, președintele PSD, somat de procurorii din România să spună cine sunt „magistrații” care l-au propus pe Bogdan Licu la Curtea Constituțională. Cristi Danileț, propunerea USR, nu a scăpat de ironii fine

Bogdan Licu, până mai ieri procuror general-adjunct al României, este contestat chiar și de colegii de breaslă, după ce a fost votat de parlamentari „judecător” la Curtea Constituțională(CCR).

Asociația „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”(AMASP) îl somează pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, să spună public cine sunt „magistrații” care l-ar fi propus pe Bogdan Licu pentru această funcție cu mari responsabilități pentru legile statului.

„Am intrebat printre colegi cine a făcut propunerea buclucașă pentru numirea domnului Licu la CCR(…)Nefiind niciun răspuns pozitiv, solicităm public domnului Ciolacu să comunice cine sunt magistrații la care face referire atunci când susține că domnul Bogdan Licu a venit ca o propunere din partea magistraților și nu a oamenilor politici”, au transmis pe Facebook, reprezentanții AMASP.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Procurorii afiliați asociației mai sus amintite dau de înțeles că propunerea a fost strict politică și niciun magistrat nu s-a înghesuit să-l recomande pe Licu la CCR.

Așa cum R3media a relatat, Bogdan Licu a fost votat judecător la CCR, la propunerea PSD. El i-a avut contracandidați pe Cristi Danileț, exclus din magistratură pentru comportament neadecvat, propus de USR și pe profesorul universitar Ioan Sabău-Pop, nominalizat de AUR.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După ce Bogdan Licu a obținut cele mai multe voturi, reprezentanții USR au spus că vor sesiza chiar CCR, cu privire la această numire, având în vedere că Licu a fost procuror fără rezultate notabile și este suspectat că și-a plagiat doctoratul.

AMASP nu l-a „scăpat” din ochi nici pe Cristi Danileț, candidatul propus de USR. Într-o postare ușor ironică, reprezentanții AMASP se întreabă: „dacă te propui singur înseamnă că ești nominalizat?”, au scris unii reprezentanți, după ce Cristi Danileț a scris pe Facebook, cu mult înainte să-și depună dosarul: „că este candidatul potrivit pentru CCR”.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate