ACTUALITATEProf. Ioan-Sabău Pop, cu o carieră ireproșabilă, a fost RESPINS de parlamentari...

Prof. Ioan-Sabău Pop, cu o carieră ireproșabilă, a fost RESPINS de parlamentari pentru Curtea Constituțională. Aleșii l-au preferat pe Bogdan Licu, fost procuror acuzat de plagiat, fără nicio realizare notabilă

Parlamentul a decis, marți, 3 mai, numirea la Curtea Constituţională, pentru mandate de câte nouă ani, a procurorului general-adjunct, Bogdan Licu şi a senatoarei Iuliana Scântei. Cei doi îi vor înlocui pe Valer Dorneanu, respectiv pe Mona Pivniceru, informează Adevărul.
Bogdan Licu a fost propunerea PSD, iar Iuliana Scântei a fost susținută de liberali.

Actualul procuror general-adjunct, Bogdan Licu a fost votat de 208 de deputaţi, Cristi Danileţ, judecătorul exclus din magistratură, propus de USR,  59 de voturi, iar profesorul Ioan Sabău, susținut de AUR, a primit 34 de voturi, relatează sursa precizată.

În ce o privește pe Iulia Scântei, susținută de PNL, a fost propunerea Senatului. A primit 76 de voturi „pentru” și 34 „împotrivă”. Liberalii susțin că Scântei are experiența necesară, fiind și președinta Comisiei Juridice a Senatului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bogdan Licu rămâne, însă, o numire cel puțin controversată. În spațiul public, au fost infomații potrivit cărora a absolvit o universitate privată, a avut note mediocre și a renunțat la titlul de doctor în Drept, după ce a fost acuzat de plagiat. La audieri, nu a putut numi dosare istrumentate de el cu impact, notează G4media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Profesorul universitar Ioan Sabău-Pop, propunerea AUR, are în spate o carieră ireproșabilă de judecător, avocat și cadru didactic, reușind de-a lungul timpului să câștige zeci de mii de hectare de pământ în favoarea statului român, după retrocedări ilegale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Sincer, a crezut cineva ca un om capabil si fara nici o tinichea agatata de coada poate fi ales intr-un post care conteaza de niste insi care au stapani care ii calca in picioare atunci cand ies din front? Partea buna e ca probabil vom scapa de acesti insi, daca tot nu mai e obligatorie cetatenia romana ca sa poti candida fiindca stapanii lor stiu ca cel care ii tradeaza pe ai lui tradeaza pe oricine. Partea proasta e ca probabil ii vom regreta pt. ca strainii care vor veni vor avea misiunea sa ne termine

  2. Pricepeti acum pentru ce AUR trebuie sustinut? Sunt in joc lucruri mult prea importante pentru a renunta la ele din motive de mandrie personala, orgolii ranite sau alte motive puerile care ar putea fi aduse in prim plan de diversi “binevoitori” cu misiunea de a dezbina singurul partid de dreapta din Romania.

  3. Sincer, nu memrită citat site ul securistic G4.

    Prefer un mediocru decât un activist isteric precum Danileț.

    Marele avantaj a lui Licu e că NU e Danileț, pericol public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate