joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEDylan Mulvaney, bărbat biologic vedetă pe TikTok, votat „Femeia Anului“ de Revista...

Dylan Mulvaney, bărbat biologic vedetă pe TikTok, votat „Femeia Anului“ de Revista Attitude. Se declară frustrat că „oamenii odioși“ nu-i acceptă feminitatea

TikTok-erul Dylan Mulvaney a câștigat titlul de „Femeia Anului”, un premiu acordat de populara revistă LGBTQ+ „Attitude”, conform USA Today.

Mulvaney a primit premiul la ceremonia de decernare a premiilor Virgin Atlantic Attitude din 2023, unde și-a exprimat frustrarea că oamenii încă nu o văd ca pe o femeie.

„Așa că, indiferent cât de mult aș încerca, sau ce port, sau ce spun, sau ce operații primesc, nu voi ajunge niciodată la o versiune acceptabilă a feminității după standardele acelor oameni odioși”, a spus Mulvaney.

Într-o serie TikTok numită „Days of Girlhood”, ea a detaliat experiența și, uneori, greutățile tranziției de la bărbat la femeie.

Videoclipurile sale i-au adus 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram și 10,5 milioane pe TikTok.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Un bărbat care se plânge că nu este perceput ca femeie de către ceilalți care văd clar că este bărbat. Rar vezi absurdități promovate la scară mondială! Dar în ultimul timp… absurditatea este noul normal. Iar dacă nu acceptăm suntem excluși din societate! Care societate fraților?! Societatea imorală ? Nu sunt imoral, ce să caut acolo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE