joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEFratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu...

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul anti-covid

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul împotriva coronavirusului, informează Gazeta de Sud.

Bărbatul de 46 de ani lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus luni la muncă imediat după imunizare. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

El a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportat la spital. Aici a fost supravegheat 12 ore, după care starea de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a murit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Nu se știe dacă există vreo legătură între deces și imunizarea cu vaccinul anti-COVID sau dacă bărbatul suferea de vreo afecțiune gravă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate