vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEFratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu...

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul anti-covid

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul împotriva coronavirusului, informează Gazeta de Sud.

Bărbatul de 46 de ani lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus luni la muncă imediat după imunizare. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

El a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportat la spital. Aici a fost supravegheat 12 ore, după care starea de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a murit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Nu se știe dacă există vreo legătură între deces și imunizarea cu vaccinul anti-COVID sau dacă bărbatul suferea de vreo afecțiune gravă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE