ACTUALITATEFratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu...

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul anti-covid

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul împotriva coronavirusului, informează Gazeta de Sud.

Bărbatul de 46 de ani lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus luni la muncă imediat după imunizare. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

El a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportat la spital. Aici a fost supravegheat 12 ore, după care starea de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a murit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Nu se știe dacă există vreo legătură între deces și imunizarea cu vaccinul anti-COVID sau dacă bărbatul suferea de vreo afecțiune gravă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT