ACTUALITATEFratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu...

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul anti-covid

Fratele unui cunoscut medic din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a decedat după ce a făcut vaccinul împotriva coronavirusului, informează Gazeta de Sud.

Bărbatul de 46 de ani lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus luni la muncă imediat după imunizare. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

El a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportat la spital. Aici a fost supravegheat 12 ore, după care starea de sănătate s-a agravat, iar bărbatul a murit. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Nu se știe dacă există vreo legătură între deces și imunizarea cu vaccinul anti-COVID sau dacă bărbatul suferea de vreo afecțiune gravă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...