ACTUALITATEAUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați / Peste...

AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați / Peste 15.000 de oameni s-au înscris în partid în ultimele 24 de ore

15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, informează un comunicat al formațiunii politice.

AUR îi îndeamnă pe toți românii care nu sunt reprezentați politic să se alăture partidului care a obținut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare, deoarece este „singura forță patriotică, creștină și conservatoare din Parlamentul României”

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate