joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEJoe Biden a făcut a CINCEA doză. Președintele SUA a recomandat cetățenilor...

Joe Biden a făcut a CINCEA doză. Președintele SUA a recomandat cetățenilor „câte o doză pe an”

Președintele SUA, Joe Biden, i-a îndemnat pe compatrioții săi să-și vacă bustere suplimentare, recomandând câte o doză pe an.

„Dacă ești vaccinat complet, mai fă o doză. Una pe an. Asta e tot”, a zis Biden într-un video prilejuit de vaccinarea președintelui cu a cincea doză.

Biden și-a primit a cincea doză în direct, deși a fost depistat pozitiv cu virusul în Iulie, când avea doar patru doze. Pe a patra a făcut-o în martie.El le-a spus americanilor că dozele anterioare nu oferă „protecție maximă”, dar s-a arătat dezamăgit că nu prea mulți compatrioți de-ai săi fac bustere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe (Click aici),  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Vechiul vostru vaccin sau infecția anterioară cu Covid nu vă oferi protecție maximă. Faceți o actualizare la vaccinul vostru. Este incredibil de eficient , dar adevărul este că nu sunt suficienți care o fac. Trebuie să schimbăm asta ca să avem un anotimp al sărbătorilor în siguranță”, a spus Biden.

Președintele SUA a numit Covid drept „o urgență medicală globală”, deși în septembrie admisese că pandemia s-a terminat.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate