ACTUALITATEMinisterul Sănătății a ȘTERS o campanie pe facebook destinată promovării vaccinării la...

Ministerul Sănătății a ȘTERS o campanie pe facebook destinată promovării vaccinării la câteva ore după lansare, din cauza reacțiilor românilor

Ministerul Sănătății a șters o campanie pe facebook pe care o lansase pentru a promova vaccinarea.

„Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie, a scris Ministerul Sănătății, sâmbătă, pe pagina de socializare, alături de o fotografie in care o femeie este vaccinată.

„Vaccinul înseamnă pentru mine speranță. Speranța să revenim la normalitatea de care ne este dor tuturor. Aș vrea ca toți cei care se mai îndoiesc și oscilează să aibă curaj și încredere în doctori și oamenii de știință”, a afirmat Valentina Berbecaru, statistician la Spitalul Clinic De Boli Infecțioase Brașov și membru al comisiei de vaccinare din spital, cea care apare în fotografia de pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ministerul Sănătății scria, de asemenea, că Valentina Berbecaru „a început anul cu o super-putere: este vaccinată împotriva COVID-19”.

La câteva ore după postarea fotografiei și lansarea campaniei, totul a fost șters fără explicații de pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății.

În România au ajuns până acum două tranșe de vaccin, puțin peste 150.000 de doze. Până în 1 ianuarie, la ora 17:00, au fost vaccinate 11.656 cadre medicale.

Reamintim că mai multe județe din țară au raportat rate mici de vaccinare între medici, după cum R3Media a relatat în prima zi a anului.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...