ACTUALITATEMinisterul Sănătății a ȘTERS o campanie pe facebook destinată promovării vaccinării la...

Ministerul Sănătății a ȘTERS o campanie pe facebook destinată promovării vaccinării la câteva ore după lansare, din cauza reacțiilor românilor

Ministerul Sănătății a șters o campanie pe facebook pe care o lansase pentru a promova vaccinarea.

„Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie, a scris Ministerul Sănătății, sâmbătă, pe pagina de socializare, alături de o fotografie in care o femeie este vaccinată.

„Vaccinul înseamnă pentru mine speranță. Speranța să revenim la normalitatea de care ne este dor tuturor. Aș vrea ca toți cei care se mai îndoiesc și oscilează să aibă curaj și încredere în doctori și oamenii de știință”, a afirmat Valentina Berbecaru, statistician la Spitalul Clinic De Boli Infecțioase Brașov și membru al comisiei de vaccinare din spital, cea care apare în fotografia de pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ministerul Sănătății scria, de asemenea, că Valentina Berbecaru „a început anul cu o super-putere: este vaccinată împotriva COVID-19”.

La câteva ore după postarea fotografiei și lansarea campaniei, totul a fost șters fără explicații de pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății.

În România au ajuns până acum două tranșe de vaccin, puțin peste 150.000 de doze. Până în 1 ianuarie, la ora 17:00, au fost vaccinate 11.656 cadre medicale.

Reamintim că mai multe județe din țară au raportat rate mici de vaccinare între medici, după cum R3Media a relatat în prima zi a anului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...