sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEProtest AUR împotriva conducerii ASF

Protest AUR împotriva conducerii ASF

George Simion, președintele partidului AUR, împreună cu alţi membri ai conducerii partidului şi mai mulți susţinători protestează , vineri, 26 ianuarie, în fața sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Liderul AUR acuză creșterea “necontrolată” a preţurilor RCA dar și lipsa de acțiune a actualei conduceri care în 6 luni de zile a primit doar prime și nu a găsit nicio soluție.

„Şefii acestei instituţii au venit în Parlament, au trecut şase luni de zile, doar pentru a primi prime şi pentru a nu acţiona. De mult trebuia înfiinţat CEC Asigurări pentru a prelua acele asigurări obligatorii care erau la Astra, care erau Euroins. CEC Asigurări putea fi un angajament al statului român pentru şoferii care nu îşi permit să-şi plătească poliţa de asigurare. Nu au făcut asta, actuala conducere are datoria de a veni în faţa Parlamentului şi, în primul rând, astăzi, de a discuta cu noi. Să-l vedem pe domnul Petrescu şi să-i vedem pe cei doi vicepreşedinţi, care până mai ieri erau deputaţi, care sunt soluţiile lor pentru oamenii din stradă. Vom fi aici, în faţa fiecărei instituţii care există degeaba şi există pe bani mulţi. Au 15 salarii pe an, au prime de vacanţă”, a declarat George Simion.

Protestatarii au cerut oamenilor de ordine să deschidă uşile instituţiei pentru discuta cu şeful ASF iar, ulterior, au plecat , în marş, spre Piaţa Victoriei.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. AUR propune să fie inlocuit ASF cu o nouă instituție ca să plătim aceeasi Mărie cu funcționari diferiți. Și mai vrea ca RCAurile transportatorile să fie plafonate și diferența plătită de stat ca să dea și baba Safta câțiva lei pentru bunăstarea proprietarului de 100 de camioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE