ACTUALITATELiberalul Ovidiu Raetchi: SRI trebuie să prezinte în Parlament un raport despre...

Liberalul Ovidiu Raetchi: SRI trebuie să prezinte în Parlament un raport despre antivacciniști

Comisia SRI din Parlament trebuie să prezinte, constant și ritualic, un raport despre propaganda anti-vaccin din România, consideră vicepreședintele PNL, Ovidiu Raetchi.

Antivacciniștii nu sunt o realitate recentă în România. Ei sunt vocali, agresivi și bine organizați de ani de zile, reușind să blocheze o lege eficientă a vaccinului și influențând semnificativ opinia publică, susține Ovidiu Raetchi într-un editorial pentru Ziare.com.

„Cred ca România ar avea mult de câștigat dacă membrii Comisiei SRI din Parlament ar invita constant, ritualic, reprezentanții Serviciului să prezinte un raport despre propaganda anti-vaccin din România.

Acest raport ar fi, desigur, secretizat, însă ar putea conține un capitol pe care, de comun acord, Serviciul și Comisia specială să îl desecretizeze și să îl pună la dispoziția presei, arătând astfel pisica acelor noduri de comunicare folosite pentru a întârzia și compromite campania anti-vaccin din România.

Adică pentru a păstra țara noastră cât mai mult în carantină, blocaj economic și turistic, criză economică și sanitară. O lezare mai clară a interesului național decât utilizarea intoxicării pentru atingerea acestor obiective ostile nu cunosc”, a spus Ovidiu Raetchi.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT