marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEKremlinul nu este de acord ca Putin și Zelenski să se întâlnească....

Kremlinul nu este de acord ca Putin și Zelenski să se întâlnească. Discuțiile pentru pace au stagnat

Kremlinul a refuzat o întâlnire între președintele rus Vladimir Putin și omologul său ucrainean Volodimir Zelenski. Negocierile dintre oficialii celor două state au stagnat, relatează Interfax.

„Probabil gradul de progres în negocieri nu este cel pe care ni l-am dori”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, potrivit sursei menționate. El susține că  Rusia  nu a identificat „evoluția” Ucrainei în dicuțiile pentru pace.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut, în repetate rânduri că este pregătit să negocieze cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru că își dorește pace pentru poprul său, dar nu poate fi vorba de „capitulare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ucraina a fost atacată de Rusia pe 24 februarie, iar de atunci peste  milioane de ucraineni s-au refugiat în țările vecine.  Potrivit ultimelor date furnizate de Organizația Națiunilor Unite(ONU) cei mai mulți dintre refugiați sunt în Polonia și România, Moldova. Președintele României, Klaus Iohannis, a dat asigurări că România și Moldova nu se vor implica în conflictul militar dintre Rusia și Ucraina, însă, refugiații vor fi primiți și ajutați în continuare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„NATO nu va fi implicată în acest conflict și nici România. Rolul nostru este cel pe care l-am descris: îi ajutăm pe cei care se refugiază”, a precizat Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE