ACTUALITATESondaj | Vest vs. Est, percepția românilor cu privire la UE, SUA,...

Sondaj | Vest vs. Est, percepția românilor cu privire la UE, SUA, NATO și Rusia

În perioada 1-12 martie 2021, Strategic thinking group au realizat un sondaj de opinie împărțit în patru capitole, primul dintre ele fiind publicat luni, 22 martie 2021. Întregul proiect de cercetare este intitulat „Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naționalist în era dezinformării și fenomenului știrilor false”, iar denumirea primului capitol este „Vest vs. Est, percepția asupra UE, SUA, Rusia”. Eșantionul este unul reprezentativ, de 1100 de persoane din categorii sociale diferite, metoda de intervievare a fost prin apel telefonic, iar marja de eroare este de aproximativ ±2.95 %, la un grad de încredere de 95%, conform unui comunicat trimis redacției R3media.

Din rezultatele primei părți ale proiectului sociologic, putem observa faptul că românii au o încredere puternică în Occident și în „valorile europene” și un scepticism față de Rusia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Analiza acestui sondaj și alte detalii pot fi studiate aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...