joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEExpert în securitate: Europa se împușcă în picior prin boicotul energetic împotriva...

Expert în securitate: Europa se împușcă în picior prin boicotul energetic împotriva Federației Ruse. Stoparea importului de petrol și gaze nu este un mijloc eficient de a-i opri pe ruși

Sancțiunile Uniunii Europene împotriva Rusiei sunt ineficiente și vor fi contraproductive, potrivit expertului maghiar în politică de securitate, György Nógrádi.

Acesta a fost invitat pe canalul YouTube Ultrasound, unde a discutat despre George Soros, războiul ruso-ucrainean și Henry Kissinger.

Expertul a spus că e de părere că „Europa s-a împușcat în picior”, dezvăluind că, în opinia sa, „oprirea petrolului și gazelor nu este un mijloc eficient de a-i opri pe ruși”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește intențiile rușilor, el a spus că ei „nu pot pierde acest război pentru că atunci totul s-a terminat (pentru ei)”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În cadrul emisiunii, expertul în politică de securitate în relațiile dintre Occident și Rusia a spus că au existat mai multe rapoarte în ultimele zile conform cărora rușii au capturat soldați NATO. El a mai adăugat că președintele ucrainean a negat în mod constant această afirmație.

„Dar militarii extremiști capturați la Mariupol? Ce fac rușii cu ei?” a întrebat Nógrádi, înainte de a adăuga că sugestia lui Kissinger ca Ucraina să se așeze să negocieze cu Rusia și să facă concesii ar putea fi un scenariu realist.

Kissinger, care a ocupat funcția de secretar de stat sub foștii președinți ai SUA Richard Nixon și Gerald Ford, este renumit pentru expertiza sa diplomatică și pentru promovarea Realpolitik în afaceri externe, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE