duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEVolodimir Zelenski pune presiune pe Occident: NATO trebuie să înțeleagă că, dacă...

Volodimir Zelenski pune presiune pe Occident: NATO trebuie să înțeleagă că, dacă Ucraina va fi înfrântă, și cetățenii săi vor muri

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut câteva declarații în presa ucraineană în care continuă să pună presiune pe Occident, spunând că, în cazul în care Ucraina este înfrântă, NATO „trebuie să înțeleagă” că și cetățenii săi vor muri atacați de Rusia, relatează Ukrinform, citat de La Republica.

„Dacă vom cădea, dacă Ucraina nu va supraviețui, Rusia va merge înainte. Și apoi va merge în statele baltice – în Estonia, Lituania, Letonia. Sunt state mici care singure, chiar dacă unite, nu vor putea apăra valorile libertății și democrației.

Pentru ca anumite armate, cetățeni ai Statelor Unite și ai țărilor europene care sunt membre NATO, să nu moară și apoi să vedem ce văd familiile noastre, trebuie să sprijinim Ucraina” a spus Zelenski.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu câteva zile, în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, șeful statului ucrainean cerea „sancțiuni maxime” împotriva Rusiei, mai multe arme și susținere economică pentru țara sa. Zelenski a sugerat că țara sa are nevoie să primească cel puțin 5 miliarde de dolari pe lună.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sancțiunile ar trebui să fie maxime pentru ca Rusia și orice potențial agresor care vrea să ducă un război brutal împotriva vecinului său să cunoască în mod clar consecințele imediate ale acțiunilor sale. (…) Nu ar trebui să existe niciun fel de comerț cu Rusia”, a spus acesta.

Totodată, ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a declarat recent că statele care refuză un embargo împotriva Federației Ruse sunt „complice la crime de război”. „Dacă o țară din Europa continuă să se opună unui embargo asupra petrolului rusesc, atunci vor exista motive întemeiate să spunem că această țară este complice la crimele comise de Rusia pe teritoriul ucrainean”, a precizat ministrul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE