luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEÎncălcarea sancţiunilor impuse Rusiei de către statele UE ar putea fi considerată...

Încălcarea sancţiunilor impuse Rusiei de către statele UE ar putea fi considerată infracţiune

Comisia Europeană(CE) a propus  a propus, miercuri, 25 mai, ca încălcarea sancţiunilor impuse Rusiei de către statele membre UE să fie considerată infracţiune, informează TVR, care citează Reuters.

Astfel, UE ar putea  confisca activele companiilor şi persoanelor care evită restricţiile pe care Bruxelles-ul le-a aplicat Moscovei, notează sursa menționată.

Încălcarea sancţiunilor economice impuse de UE Rusiei reprezintă deja o infracţiune penală în 13 state membre. Potrivit comisarului pentru Justiție Didier Reynders, unele state  o consideră contravenție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Propunerea Comisiei Europene trebuie, însă, să fie votată în unanimitate de toate guvernele statelor membre şi să obţină o majoritate în Parlamentul European. Până la acest moment, Ungaria este țara care a solicitat Comisiei Europene bani și derogare de la sancțiunile pentru importurile de combustibil rusesc.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De la declanțarea războiului dintre Rusia și Ucraina, UE a îngheţat 10 miliarde de euro în active fizice şi peste 20 de miliarde de euro în conturi bancare ale oligarhilor ruşi care finanţează războiul Kremlinului în Ucraina, menționează sursa citată.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate