joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEJurnalist: Următoarea pandemie ar trebui să apară pe undeva prin 2060-2070. Însă,...

Jurnalist: Următoarea pandemie ar trebui să apară pe undeva prin 2060-2070. Însă, dacă vor apărea tulpinițe, mlădițe, covid22, atunci trebuie să luăm act că este vorba despre o schimbare de regim politic

Toată lumea discută despre noile tulpine ale coronavirusului, cele din Africa de Sud și din Marea Britanie. Mai mult, specialiștii francezi spun că aceste tulpine ar fi echivalentul unei epidemii noi.

Într-un dialog purtat la „PoveștiR3”, jurnalistul Adrian Panaite, de la profit.ro, a spus că dacă tot ce-au afirmat autoritățile până acum este corect, n-ar mai trebui să mai avem probleme cu pandemiile/epidemiile cel puțin 40-50 de ani. Apariția unor noi „tulpinițe” și „mlădițe”, însă, ar fi semnul că în realitate avem de-a face cu altceva.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cei care ne privesc cu neîncredere le spun un singur lucru: următoarea epidemie/pandemie trebuie să apară undeva în jurul anului 2070. Pentru că ne uităm la 1918, gripa spaniolă, a mai revenit gripa Hong Kong în 1968 și acum o avem pe-asta. Deci ar trebui să nu mai avem treabă cu așa ceva până prin 2060-2070. Dacă însă, vor apărea tulpine, tulpinițe, mlădițe, covid 22, nipav 23, sars 2025, atunci trebuie să luăm act că mai degrabă este vorba de o schimbare de regim politic, de o altă metodă de acțiune a autorităților și să ne comportăm ca atare.

Când tindem să fim abuzați în aceste drepturi, autoritățile sau care cer să ne cer derogări, trebuie să ne prezinte dovezi convingătoare „compelling evidence”, cum sună în engleză. Or noi nu avem așa ceva acuma. Unde sunt infectații, de ce este aiureala din statisticile de morți, de ce trebuie să vindeci 44.000 de oameni într-o zi în statistici, etc.”, a declarat analistul economic în cadrul podcastului „PoveștiR3”. (de la 1:26:03)

„PoveștiR3” este disponibil pe YouTube, Facebook și SoundClound. Nu uitați să vă abonați pentru a primi imediat noile episoade.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE