ACTUALITATE Specialiștii francezi susțin că apariția mutațiilor coronavirusului înseamnă o nouă epidemie. Virusul...

Specialiștii francezi susțin că apariția mutațiilor coronavirusului înseamnă o nouă epidemie. Virusul „diabolic” reuşește să ocolească noile metode de tratament

Franţa are probabil nevoie de un nou lockdown din cauza transmiterii comunitare a mutaţiilor mai contagioase ale coronavirusului, a declarat, duminică, la postul BFM TV, consilierul ştiinţific al Guvernului francez, Jean-François Delfraissy, anunță ȘtiriTVR.ro.

Acesta consideră că apariţia noilor mutaţii ale coronavirusului detectate în Marea Britanie, Africa de Sud şi Brazilia echivalează cu începerea unei noi epidemii.

Virusul „diabolic” reuşește să găsească forme de a ocoli noile metode de tratament, a spus Jean-François Delfraissy, potrivit sursei citate.

„Dacă nu înăsprim măsurile, ne vom regăsi de la jumătatea lunii martie într-o situaţie extrem de dificilă (…) Vom avea probabil nevoie să intrăm din nou în lockdown”, a precizat responsabilul francez.

Potrivit acestuia, vaccinurile deja create sunt mai puţin eficiente împotriva mutaţiei sud-africane, anunță sursa citată. Între 6 şi 8 milioane de francezi vor fi vaccinaţi până la jumătatea lunii aprilie, a mai spus consilierul ştiinţific al guvernului francez.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here