luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEZelenski îi răspunde lui Kissinger: Calendarul domnului Kissinger se pare că nu...

Zelenski îi răspunde lui Kissinger: Calendarul domnului Kissinger se pare că nu este 2022, ci 1938, iar el a crezut că vorbeşte cu o audienţă nu la Davos, ci în ceea ce era atunci München

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a răspuns dur fostului secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, cel care spusese la Davos că Ucraina ar trebui să facă niște concesii Rusiei, de dragul păcii.

Zelenski l-a comparat pe fostul consilier pe probleme de securitate națională cu cei care au încercat să-i facă pe plac lui Adolf Hitler, în anii 30 ai secolului trecut.

Indiferent de ceea ce face statul rus, există cineva care spune: «Să luăm în considerare interesele sale». Anul acesta, la Davos, s-a auzit din nou. În ciuda miilor de rachete ruseşti care lovesc Ucraina. În ciuda faptului că zeci de mii de ucraineni au fost ucişi. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat la Bucha şi Mariupol. În ciuda oraşelor distruse. Şi în ciuda „lagărelor de filtrare” construite de statul rus, în care se ucide, se torturează, se violează şi se umileşte ca pe bandă rulantă”. „Rusia a făcut toate acestea în Europa, dar, totuşi, la Davos, de exemplu, domnul Kissinger (fostul secretar de stat american Henry Kissinger – n.red.) iese din trecutul profund şi spune că o bucată din Ucraina ar trebui să fie dată Rusiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Domnul Kissinger iese din trecutul profund şi spune că o bucată din Ucraina ar trebui să fie dată Rusiei. Ca să nu existe o înstrăinare a Rusiei de Europa. Calendarul domnului Kissinger se pare că nu este 2022, ci 1938, iar el a crezut că vorbeşte cu o audienţă nu la Davos, ci în ceea ce era atunci München”, a spus el. „Apropo, în anul real 1938, când familia domnului Kissinger fugea din Germania nazistă, acesta avea 15 ani”, a adăugat Zelenski.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Henry Kissinger, care are 98 de ani și a fost secretar de stat între 1973 și 1977, sub președinții Richard Nixon și Gerald Ford, a vorbit prin legătură video la Forumul de la Davos.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate