vineri, iulie 19, 2024
OPINIIComparații la modă

Comparații la modă

Citesc pe net tot felul de comparații, presupus umoristico-ironice, între obligația legală de a purta centura de siguranță sau instalarea de cauciucuri de iarnă și obligativitatea pașaportului vaxxinal. Cică ar trebui să le avem pe toate, obligatoriu, ca să ne fie bine și să ne protejăm atât pe noi cât și pe alții.

Păi dacă e să facem comparații pe tema asta, hai s-o facem până la capăt:
Firma Tracia a scos un model nou de centură iar Pneuri SRL încă testează niște cauciucuri de iarnă.

Ambele produse par, în general, sigure. Avantajele par să depășească riscurile, spun fabricanții. Nu s-au semnalat decât rareori accidente grave – unele automobile au intrat în derapaj la curbe, alții au fost băgați cu capul în parbriz, dar nu așa de rău. În majoritatea cazurilor nu s-a întâmplat nimic deosebit.

Cauciucurile s-au uzat prematur după primele 6 luni, dar asta nu trebuie să ne îngrijoreze, putem (de fapt trebuie!) să ne luăm altele periodic, la fel de sigure.

Cauciucurile acestea nu funcționează bine pe gheață, ci numai pe zăpadă. (Gheața e o “mutație” a zăpezii, pentru cine nu e la curent). Dacă e polei pe jos, trebuie să instalați alte cauciucuri, produse tot de aceeași firmă.

Chiar dacă mergi pe jos sau cu bicicleta sau autobuzul, e obligatoriu să îți cumperi cauciucuri pentru automobile.

Dacă cumva intri cu capul în parbriz, să știi că vina e a celui care nu și-a instalat și el centură!

Guvernul a hotărât că cine nu are cauciucurile cele noi instalate sau mașina prevăzută cu noul model de centuri nu poate merge la muncă, nu poate cumpăra sau vinde produse de nicăieri.

Ei, dacă aceste comparații vi se par ridicole, să știți că nu eu am început!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE