marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEFranța | Toți fotbaliștii care au refuzat să promoveze LGBT pe stadion...

Franța | Toți fotbaliștii care au refuzat să promoveze LGBT pe stadion sunt musulmani. Nu s-a găsit niciun jucător creștin care să protesteze

Declinul creștinismului în Franța este din ce în ce mai evident. Ultima ocazie cu care s-a observat acest lucru a fost etapa dedicată promovării LGBT în campionatul francez de fotbal, respectiv în primele două divizii.

Deși este vorba de 40 de echipe, din primele două divizii, cu cel puțin 20 de jucători în lot de fiecare, doar o mână de sportivi au declarat că nu le permite conștiința să promoveze homosexualitatea, lesbianismul sau transgenderismul.

Cel mai cunoscut caz a fost al marocanului Zakaria Aboukhal de la Toulouse. Alături de el au mai protestat: Moussa Diarra, Fares Chaibi, Logan Costa, Said Hamulici, Mostafa Mohamed și Donatien Gomis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toți aceștia sunt musulmani. Niciun fotbalist de religie creștină nu s-a găsit printre protestatari. Fie nu există, fie nu au considerat că LGBT-ul contravine valorilor sale.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. “au declarat că nu le permite conștiința ”

    -e next level,
    pana acum era cu

    “au declarat că nu le permite libertatea de exprimare “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate