ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden, o nouă pățanie. A purtat masca în aer...

VIDEO | Joe Biden, o nouă pățanie. A purtat masca în aer liber, dar a dat-o jos când s-a urcat în avion

Joe Biden a fost filmat în timp ce purta mască Covid-19 în aer liber, iar când s-a urcat în avion a dat-o jos. Gestul președintelui american pare unul lipsit de sens, având în vedere că acesta a fost infectat, de curând, cu SARS-CoV-2.

Nu este pentru prima dată când Joe Biden pare că nu știe ce face. În urmă cu trei săptămâni, președintele american a atras atenția cu un comportament ciudat în timpul unui eveniment de la Casa Albă. Atunci, acesta a vrut să de mâna cu senatorul Chuck Schumer, deși făcuse acesl gest cu câteva secunde înainte.

Acum aproape două luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate.

În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate