duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEMihai Neamțu, despre „Omul care întinde mâna și așteaptă ca aerul să-l...

Mihai Neamțu, despre „Omul care întinde mâna și așteaptă ca aerul să-l salute”: Priviri goale, neuroni obosiți, fraze neterminate, gesturi absurde, rostiri îngăimate, incoerență logică și incapacitate cognitivă: iată spectacolul jalnic oferit zilnic de Joe Biden

Scriitorul și teologul Mihai Neamțu l-a caracterizat pe președintele SUA, Joe Biden, drept „omul care întinde mâna și așteaptă ca aerul să-l salute”, după cel mai recent moment de confuzie oferit de Biden.

Neamțu a spus că Biden este „amnezic și mereu derutat”.

„Priviri goale, neuroni obosiți, fraze neterminate, gesturi absurde, rostiri îngăimate, incoerență logică și incapacitate cognitivă: iată spectacolul jalnic oferit zilnic de Joe Biden, președintele celei mai puternice țări din lume.
Omul care întinde mâna și așteaptă ca aerul să-l salute? Da, el susține politica inflaționistă, imigrația necontrolată, neomarxismul cultural, legebetismul și ideologia woke, fiind șantajabil de către adversarii chinezi (în virtutea lăcomiei fiului său Hunter).
Amnezic și mereu derutat, Biden își confundă nevasta cu persoana vice-președintelui SUA. Întrebat despre uragane sau despre frontiera de sud cu Mexicul, Biden vorbește despre purtarea obligatorie a măștii.
O rușine ca Biden n-a cunoscut America-n două secole de existență…
Sper ca alegerile din 2022 să mătrășească galeria de clovni ai Partidului Democrat și să aducă adevărați oameni de stat la conducerea țării!”, a tunat Neamțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Observați cum scrie intelectualul M.N.: nu vă spune că incidentele se petreceau deja în timpul alegerilor, nici nu vă explică fenomenul – cum a fost omul ales, în ciuda probelor video (de exemplu, într-o cuvântare, și-a încurcat sora și soția).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate