ACTUALITATEA murit deputatul AUR, Lucian Feodorov. Era cel mai vârstnic parlamentar

A murit deputatul AUR, Lucian Feodorov. Era cel mai vârstnic parlamentar

Deputatul AUR, Lucian Feodorov, a murit la 79 de ani, a anunțat copreședintele formațiunii, George Simion, miercuri, 16 martie, pe Facebook. Feodorov era în stare gravă, la terapie intensivă, după ce a suferit un infarct, pe 6 februarie.

„Dumnezeu să te așeze în rândurile drepților, domnule președinte – decan de vârstă. Am avut multe de învățat de la matale”, a scris George Simion pe pagina de socializare.

Lucian Feodorov a fost în comă și internat la ATI, după ce a făcut infarct la începutul lunii februarie, potrivit filialei AUR Botoșani. George Simion a transmis pe 5 februarie un mesaj de încurajare, pe pagina sa de Facebook: „Rugăciunile noastre să le îndreptăm către Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care în aceste momente este la terapie intensivă”. În vârstă de 79 de ani, Feodorov era cel mai vârstnic parlamentar. El condus, pe 2 decembrie 2020, ședința de constituire a Camerei Deputaţilor.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate