miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a comis-o din nou. Președintele SUA a uitat...

VIDEO | Joe Biden a comis-o din nou. Președintele SUA a uitat că a dat mâna cu senatorul Chuck Schumer, a încercat să repete gestul și a rămas confuz când a văzut că e ignorat

Președintele american Joe Biden a atras din nou atenția pentru comportamentul său ciudat în timpul unui eveniment de la Casa Albă.

Videoclipul distribuit în mediul online îl arată pe Biden stând în spatele unui podium în timp ce senatorul american Chuck Schumer vine să-i strângă mâna. Cu toate acestea, după câteva secunde, Biden a fost văzut întinzând mâna pentru a-l saluta pentru a doua oară pe Schumer și a rămas confuz după ce senatorul a început să-i prezinte pe vorbitorii prezenți la eveniment. Incidentul a avut loc marți, în timpul discursului de la Casa Albă privind adoptarea proiectului de lege CHIPS, conform India Today.

De curând, președintele SUA nu a reușit să-și îmbrace sacoul, fiind ajutat de soția sa. Liderului de la Casa Albă i-au căzut și ochelarii de soare pe jos.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acum aproape două luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Onesta II lovește din nou, dar doar fiindcă Biden e de … „Stânga”. Americanii spun că RWR (cel cu „Războiul Stelelor”) este/era la stânga actualului PD, dar II nu spune nimic de „translația” la dreapta a marilor democrații!

    Să întrebe onesta II „Cum au ales un om care de la început (înainte de a fi ales) arăta semne de declin mental ?”, ori „Cine conduce … de fapt ?” (Măcar „Cine are degetul pe butonul roșu ?”!) … nici pomeneală.

    Dacă nu știați cum arată Dreapta, o puteți afla citind articolele II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE