ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a fost surprins total debusolat la summitul NATO,...

VIDEO | Joe Biden a fost surprins total debusolat la summitul NATO, neștiind unde să se așeze. Regele Felipe al Spaniei pare că îi sugerează să ia loc, după care îi întoarce spatele

O filmare de la summitul NATO de la Madrid îl înfățișează pe președintele american Joe Biden total debusolat, acesta neștiind unde să se așeze.

La un moment dat, Regele Felipe al Spaniei se apropie de acesta, pare că îi sugerează să ia loc, dar președintele SUA nu schițează niciun gest.

Regele i-a întors apoi spatele și a poftit-o să se așeze la masă pe o altă participantă la summit. În tot acest timp, Joe Biden a rămas împietrit în spatele unui scaun și s-a uitat debusolat în stânga și dreapta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Chiar în urmă cu o săptămână, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

Pe hârtia surprinsă de cei de la Getty Images se poate vedea cum președintelui Biden i se spune, în mod incredibil, că trebuie să stea jos.

Mai mult, i se subliniază că este vorba despre el, ca și când președintele ar putea fi confuz că de fapt instrucțiunile se adresează altcuiva.

În ultimele luni, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate