sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Ce se întâmplă cu Joe Biden? Președintele SUA nu a...

VIDEO | Ce se întâmplă cu Joe Biden? Președintele SUA nu a reușit să-și îmbrace sacoul, fiind ajutat de soția sa. Liderului de la Casa Albă i-au căzut și ochelarii de soare pe jos

Jill Biden l-a ajutat pe președintele Joe Biden să-și îmbrace sacoul în timp ce se pregăteau să plece din Kentucky către Washington D.C.

Prima doamnă și-a ajutat soțul să găsească mâneca sacoului în timp ce acesta se străduia să-și îmbrace haina după ce a coborât din Marine One.

Președintele și-a scăpat și ochelarii de soare pe asfalt, după care i-a ridicat. Biden avea, de asemenea, pete de transpirație pe cămașa sa, după ce a stat afară, în caniculă, toată ziua.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta și-a încheiat ziua la pagubele provocate de inundații, spunându-le oamenilor din Kentucky că se va întoarce pentru a vedea recuperarea după daunele care au distrus case și au ucis cel puțin 37 de cetățeni, conform Daily Mail.

Acum aproape două luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. E pe duca Biden si le este frica de alegeri anticipate pentru caa e posibil sa castige Trump asa ca isi iau masuri de precautie sa il linisteasca pe Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE