ACTUALITATEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Sunt convins că, odată cu începerea școlii, dorința...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Sunt convins că, odată cu începerea școlii, dorința de vaccinare a elevilor va crește substanțial

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este ferm convins că, după începerea școlii, dorința de vaccinare în rândul elevilor va crește substanțial. Acesta speră ca și numărul profesorilor vaccinați să crească.

Ministrul Educației a declarat că centrele de vaccinare înființate în școlile private au început cu acțiunea premergătoare anului școlar.

„Va fi o fereastră de oportunitate în primele două luni de la începerea școlii, nu va fi un proces continuu. Îi sfătuiesc pe elevi, profesori și părinți să își dea acordul pentru acest gest, singurul care poate să pună capăt crizei sanitare. Le mulțumesc părinților pentru responsabilitate și determinare”, a spus Cîmpeanu la Aleph News.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Ministrul a spus că, în ultimele 10 zile, 10.000 de elevi s-au vaccinat.

„Reprezintă un progres foarte important, am depășit 15% din numărul total de elevi vaccinați. Sunt convins că odată cu începerea școlii dorința de vaccinare în rândul elevilor va crește substanțial.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

De asemenea, urmare a discuțiilor pe care le-am avut personalul din învățământ, vaccinat în proporție de 61% – este mai mult decât dublul mediei naționale -, sunt convins că se va înțelege importanța vaccinării și vom avea o dorință de vaccinare și din partea colegilor cadre didactice, nu numai din partea elevilor”, a mai declarat Sorin Câmpeanu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Campenu zice ca odata cu inceperea scolii va creste si dorinta de vaccinare in randul elevilor. Adica sa inteleg ca nu covidul determina vaccinarea ci scoala prin regulamentele si constrangerile impuse de minister?!! Adica ii astepti la cotitura pe nevinovatii de copii? Te vinzi pentru scaun! Dumnezeu are grija de copii asa ca ai grija cu cine te pui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT