marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden, gafă dublă: A confundat Ucraina cu Rusia și...

VIDEO | Joe Biden, gafă dublă: A confundat Ucraina cu Rusia și Columbia cu Cambodgia

Joe Biden s-a remarcat cu o nouă gafă, dublă de data aceasta, care se adună la momentele hilare tot mai dese pe care președintele Statelor Unite le oferă.

În timpul declarațiilor făcute la Washington, înainte de a se îmbarca în Air Force One cu destinația COP27, Joe Biden a confundat Ucraina cu Rusia și Columbia cu Cambodgia. Dpă ambele gafe, președintele SUA s-a corectat.

După COP27, liderul de la Casa Albă este așteptat în Cambodgia, la Summitul Națiunilor din Asia de Sud-Est, după care va merge în Bali, Indonezia, pentru Summitul G20.

Cu doar patru zile în urmă, în timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Casă Albă miercuri, președintele Biden și-a greșit cuvintele, confundând orașul irakian Fallujah cu orașul ucrainean Herson.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acum patru luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate