vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | George Simion a plecat la Chișinău, pentru a participa la...

VIDEO | George Simion a plecat la Chișinău, pentru a participa la ședința comună a parlamentelor celor două state românești. Update: Liderul AUR nu a fost lăsat să intre și se va întoarce la București

ACTUALIZARE: Liderul AUR nu este lăsat să intre în Republica Moldova până pe 1 octombrie 2023. Acestuia i s-a spus că va fi trimis înapoi la București cu un avion la ora 5.

ACTUALIZARE: Într-un nou mesaj postat pe Facebook, George Simion anunță că nu este lăsat să intre în Republica Moldova.

ACTUALIZARE: George Simion anunță că „toți parlamentarii au fost lăsați să treacă, doar eu încă NU“.

ACTUALIZARE: George Simion a ajuns la Chișinău. Liderul AUR a vrut să filmeze LIVE, însă polițistul de frontieră din Republica Moldova l-a pus să întrerupă transmisiunea video.

ȘTIREA INIȚIALĂ

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), participă, în acest weekend, alături de o delegație însemnată a Legislativului de la București, la o ședință comună a parlamentelor celor două state românești de pe malurile Prutului.

Liderul AUR a făcut un LIVE, înainte de a decola cu avionul de pe aeroportul din București, în care a povestit pe larg întreaga activitate unionistă pe care a desfășurat-o în ultimii 15 ani.

Avionul în care se află George Simion urmează să ajungă la Chișinău la ora 23:15, în această seară.

Menționăm că, în toamna anului 2018, liderul AUR a primit o interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova pentru 5 ani. Acesta a avut mai multe tentative în ultimii ani de a reveni pe pământ basarabean, însă nu a fost lăsat. De asemenea, George Simion a făcut mai multe solicitări actualei puteri de la Chișinău pentru a-i fi anulată interdicția, mai ales că aceasta a fost dată pe vremea când statul de peste Prut era condus de pro-rusul Igor Dodon și de oligarhul Vladimir Plahotniuc, dar solicitările nu au fost aprobate.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. la gargara e maestru simion si baietii care-l dirijeaza, provoca un scandal la un miting in care el era singurul protestatar, incat era nevoie de 3-4 militieni sa-l ridice, in timp ce toate televiziunile erau pe el, sa-i faca imagine. Decat niste nationalisti d-astia de opereta mai bine niste useristi antinationali cinstiti, macar stii care e dusmanul..

  2. Totuși nu știa deja că nu va fi lăsat să intre? Bun, înțeleg că așa-i democrația, că asta-i de efect și prinde, ca și trântele cu jandarmii de altădată, dar nu era mai înțelept să meargă împreună cu Târziu sau cu Lavric, mai ales, că parcă tot de-acolo se trage, ca măcar altcineva să-i ia locul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE