ACTUALITATEVIDEO | George Simion a plecat la Chișinău, pentru a participa la...

VIDEO | George Simion a plecat la Chișinău, pentru a participa la ședința comună a parlamentelor celor două state românești. Update: Liderul AUR nu a fost lăsat să intre și se va întoarce la București

ACTUALIZARE: Liderul AUR nu este lăsat să intre în Republica Moldova până pe 1 octombrie 2023. Acestuia i s-a spus că va fi trimis înapoi la București cu un avion la ora 5.

ACTUALIZARE: Într-un nou mesaj postat pe Facebook, George Simion anunță că nu este lăsat să intre în Republica Moldova.

ACTUALIZARE: George Simion anunță că „toți parlamentarii au fost lăsați să treacă, doar eu încă NU“.

ACTUALIZARE: George Simion a ajuns la Chișinău. Liderul AUR a vrut să filmeze LIVE, însă polițistul de frontieră din Republica Moldova l-a pus să întrerupă transmisiunea video.

ȘTIREA INIȚIALĂ

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), participă, în acest weekend, alături de o delegație însemnată a Legislativului de la București, la o ședință comună a parlamentelor celor două state românești de pe malurile Prutului.

Liderul AUR a făcut un LIVE, înainte de a decola cu avionul de pe aeroportul din București, în care a povestit pe larg întreaga activitate unionistă pe care a desfășurat-o în ultimii 15 ani.

Avionul în care se află George Simion urmează să ajungă la Chișinău la ora 23:15, în această seară.

Menționăm că, în toamna anului 2018, liderul AUR a primit o interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova pentru 5 ani. Acesta a avut mai multe tentative în ultimii ani de a reveni pe pământ basarabean, însă nu a fost lăsat. De asemenea, George Simion a făcut mai multe solicitări actualei puteri de la Chișinău pentru a-i fi anulată interdicția, mai ales că aceasta a fost dată pe vremea când statul de peste Prut era condus de pro-rusul Igor Dodon și de oligarhul Vladimir Plahotniuc, dar solicitările nu au fost aprobate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. la gargara e maestru simion si baietii care-l dirijeaza, provoca un scandal la un miting in care el era singurul protestatar, incat era nevoie de 3-4 militieni sa-l ridice, in timp ce toate televiziunile erau pe el, sa-i faca imagine. Decat niste nationalisti d-astia de opereta mai bine niste useristi antinationali cinstiti, macar stii care e dusmanul..

  2. Totuși nu știa deja că nu va fi lăsat să intre? Bun, înțeleg că așa-i democrația, că asta-i de efect și prinde, ca și trântele cu jandarmii de altădată, dar nu era mai înțelept să meargă împreună cu Târziu sau cu Lavric, mai ales, că parcă tot de-acolo se trage, ca măcar altcineva să-i ia locul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate