joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | La Chișinău a fost lansat Cenaclul Unirea: Vrem să vorbim...

VIDEO | La Chișinău a fost lansat Cenaclul Unirea: Vrem să vorbim prin poezie, cântec și discurs public despre nevoia de reunire a Republicii Moldova cu România

Astăzi, la Chișinău, a fost lansat Cenaclul Unirea. Organizatorii își doresc să readucă în societate muzica, poezia și discursul public despre Unirea cu Patria Mamă. Fenomenul cenaclurilor era răspândit la Chișinău în perioada renașterii naționale.

Ion Tereguță, organizator: „Este o activitate mai mult culturală, dar vrem să vorbim prin poezie, cântec și discurs public despre nevoia de reunire a Republicii Moldova cu România, e un moment pe care noi îl credem destul de potrivit într-o situația actuală, politică, geopolitică și de securitate, dar și economică ca populația Republicii Moldova să ia în considerare acest obiectiv”.

Ștefan Sofronovici, scriitor: „Acest Cenaclu ar putea să fie un început care să spună adevărul, căci adevărul ne va face liberi”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întâlnirile în cadrul Cenaclului Unirea ar urma să aibă loc în fiecare duminică, pe Aleea Clasicilor, din Grădina Publică “Ștefan cel Mare” din Chișinău, conform TVR Moldova.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE