vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEGermania | Antifa cere uciderea politicienilor germani de la partidul conservator AfD:...

Germania | Antifa cere uciderea politicienilor germani de la partidul conservator AfD: „Să omorâm porcii cu explozibil!”

Poliția din Germania a lansat o anchetă asupra unor persoane aparținând grupului extremist de extremă stângă Antifa, care a cerut recent uciderea a 53 de politicieni din partidul conservator național Alternativa pentru Germania (AfD). Activiștii au publicat și adresele rezidențiale ale politicienilor pe o platformă de internet populară a stângii radicale, informează DC News.

În prima jumătate a lunii septembrie, mai multe postări au fost publicate pe platformă care solicitau recurgerea la violență letală împotriva membrilor partidului conservator anti-establishment. Una dintre postări spunea: „Să ucidem porcii AfD cu explozibil”.

Pe lângă publicarea numelor și adreselor politicienilor „țintă”, extremiștii de stânga au postat și instrucțiuni detaliate de fabricare a bombelor și detalii intime despre locuințele țintelor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De exemplu, unul dintre autori oferă informații despre vecinătatea potențialei victime către viitorul asasin, menționând că o anumită celebritate locuiește la câteva străzi și că locuința politicianului este păzită de patrulele poliției.

„Din păcate, suntem lideri în ceea ce privește atacuri împotriva politicienilor. De exemplu, atacuri fizice împotriva candidaților AfD, membrii simpli ai partidului, birouri parlamentare, mii de afișe electorale rupte și atacuri de incendiere a mașinilor și caselor.”, a precizat Jürgen Braun, deputatul Baden-Württemberg.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

10 COMENTARII

 1. Și când și ultimul cap va fi adus sub ghilotină, întrebat fiind de vreun ultim cuvânt, va răspunde mândru conservator: Ei, vedeți că de fapt voi sunteți adevărații fasciști intoleranți?

 2. Dupa 4 mandate de dictatura Merkel nemtii sunt mai cretini decat acum 16 ani.Au votat tot cu neomarxistii deghizati in social democrati ,crestin[sictir] democrati si mai ales cu verzii care le promit ca ii arunca inapoi cu sute de ani.Nu ai ce comenta in fata prostiei endemice.

  • Fiecare sut in fund este un pas inaite , verzi educa nemtii sa mai puna o patura pe ei si sa invete sa folosesca cum trebuie viitorea cartela de alimente . Sper ca au nationalizat deja blocurile din Berlin.
   La traffic propun cu sot si fara sot.

   • Solutia e simpla arestati , nu se vede cum toti sint inbracati in negru cu gluga si masca asa arata niste protestatari. Astia sint camasile brune nu protestatari.

  • Se vede cum cauta scandal nu ii opreste nimeni sa faca ce protesc vor dar ei nu ,ei se duc la protestele altora si provoaca ce se vede.
   Asta fac intodeuna intra peste manifestatia altora si cauta sa o deturneze la sfirsit nici nu mai sti ptr. ce a fost protestul tot ce ramane e ce se vede in film, mai stie careva ptr. ce protestau oameni aia ?

 3. Stinga nu intelege ce creaza dupa AFD vine rindul lor doar nu cred ca se linistesc si apoi merg acasa vor cauta alceva de atacat pina ajung la ei.
  Nu crezi o armata si iti imaginezi ca dupa lupta va merge la mall , va ataca apoi exact pe cei care ii sustin acum si ori alceva pina ajung si la ei.
  Antifa nu se va opri niciodata todeauna vor gasi ceva de atacat pina ajung la tine , apoi spun bine dar cu mine ce aveti ca eu va sutin, nu vor intelege nici atunci ca pe nimeni nu intereseaza idioti utili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE