EDUCAȚIEVIDEO | Mesajul unui profesor și părinte împotriva educației sexuale în școli...

VIDEO | Mesajul unui profesor și părinte împotriva educației sexuale în școli a devenit viral. Gabriel Braic: Ar fi o eroare cu efecte traumatice asupra prezentului și viitorului acestei țări

Profesorul Gabriel Braic din Cluj-Napoca a realizat acum câteva zile un clip video în care detaliază ce conține „educația sexuală” ce se dorește introdusă în școli, ce s-a întâmplat acolo unde s-a introdus și care ar fi efectele sale pentru România.

Clipul cărturarului clujean, care este și părinte, a devenit viral pe internet, depășind 227 de mii de vizualizări, în cinci zile.

Printre altele, profesorul de limba română arată că o astfel de materie ar trebui să respecte standardele OMS în domeniu, care prevăd printre altele, ca pentru vârsta de 0-4 ani să li se vorbească celor mici despre masturbare, dar și identitatea de gen.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Copiilor de 9 ani li s-ar vorbi despre „prima sarcină”.

„Consecința va fi doar hipersexualizarea prematură a lor, cu efecte negative pe plan emoțional, relațional, sentimental.

Ar fi o eroare cu efecte traumatice asupra prezentului și viitorului acestei țări

Copiii devin simple obiecte ale plăcerii carnale proprii, lipsiți de educația cu privire la suflet, valori, principii pe care școala și familia ar trebui să le-o ofere.” spune el, printre altele.

În opinia prof. Braic, soluția este „Implicarea asumată a părinților în educația copiilor”. El ne îndeamnă să privim în istorie „și veți vedea că orice civilizație s-a dezvoltat prin educație, disciplină, bun simți și s-a prăbușit prin depravare, indolență, panem et circemses”.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Aşa e, are dreptate. Da ia citiţi domniile voastre un episod din călătoriile lui Gulliver, cea din Ţara Cailor, unde se arată, tot pe Terra, că era condusă de cai – Yahoo!, pe bune, acum câteva sute de ani înainte. Iar oamenii nici nu mai arătau ca bipezi, ci erau aduşi în stare de animalitate, murdari, cu o viaţă promiscuă, înotând în mizerii, dar cu viaţă sexuală. Swift a fost/este considerat un mare Iniţiat , se pare că sunt controverse privind chiar moartea lui. El pomeneşte de două planete care vor fi descoperite mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...