ACTUALITATEDan Negru: Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București -...

Dan Negru: Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București – Chișinău e totuna! România nu a avut curajul mesajelor politice la Eurovision, chiar dacă toți recunoașteți că e un concurs cu miză geo-politică

În seara finalei Eurovision, Dan Negru a postat pe Facebook un nou mesaj de susținere pentru piesa „Trenulețul“ cântată de Zdob și Zdub & Frații Advahov:

„Moldovenii au co*ie.

S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Showbiz-ul românesc nu are curajul mesajelor politice.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și a primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice.

Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una !

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!

„Țară veche, țară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una”

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa!

Aștept să le crească co*ie și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate:

-Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă-“, a scris Dan Negru pe pagina personală de Facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Poți să tot aștepți, Dane. Fanarul are coa**le turiste prin Dubai sau Cipru. Moacele astea zăbălesc după stipendii, șpăgi, privilegii și bătăi pe umăr la Bruxelless.Ei nu reprezintă nimic din conceptul”Patrie”, care este incomprehensibil pentru ei.Ei nu sunt ceea ce se cheama “români” ci doar profitori . Ocupanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...