ACTUALITATEGeorge Simion, detalii despre nunta din 27 august: Are loc în județul...

George Simion, detalii despre nunta din 27 august: Are loc în județul Vâlcea și invitații trebuie să vină în straie naționale

Președintele AUR, George Simion, a anunțat detaliile nunții sale, eveniment care va avea loc pe 27 august.

Nunta va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, în județul Vâlcea. Ca noutate, Simion cheamă „pe toți românii” la nuntă, obligatoriu îmbrăcați în cămașă populară.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

Apoi, a făcut următorul comentariu:

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.

Conform declarațiilor sale, nunta lui Simion va fi o serbare câmpenească, pe dealurile din comuna vâlceană. Vor fi „baloți de paie”, hore și sârbe, trei scene și mâncare tradițională, după cum a spus Simion într-un live.

Așa cum R3media a anunțat încă de pe 15 aprilie, președintele AUR se așează la casa lui pe 27 august. Acesta a anunțat că își dorește șase copii.

„Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a spus George Simion despre viitoarea lui familie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Îngrijorarea mea este că va arunca conceptul de patriotism în derizoriu cu toată tevatura asta teatrală, așa cum Vadim a făcut-o în trecut, misiunea lui fiind de a ocupa locul care, altminteri, ar fi putut fi ocupat de oameni serioși .Având în vedere că și Simion vine tot pe filiera pe care a venit și Mungiu, și nu se stresează de scăderea în sondaje, mă tem de o eventuală confiscare a dreptei, că în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate