luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion (AUR) se așează la casa lui și se însoară pe...

George Simion (AUR) se așează la casa lui și se însoară pe 27 august: Îmi doresc șase copii

Președintele AUR, George Simion, se va însura cu aleasa inimii sale pe 27 august, în acest an.

Simion a făcut acest anunț la România TV și a precizat că nunta va avea loc undeva în România.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a spus George Simion la România TV.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Viitoarea doamnă Simion se numește Iulia Burcea și este controlor financiar la o multinațională. Ea a fost prezentată public pe 8 martie, atunci când liderul AUR a publicat o fotografie pe o rețea de socializare.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a spus George Simion despre viitoarea lui familie.

Conform mass-media, nunta va avea loc undeva în județul Vâlcea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. ho simioane pana pe 27 august mai e o vesnicie, am vazut multe la viata mea.. eu iti doresc sa fie bine dar esti cam exaltat, iar 6 copii…lasa-i mai bine pe cei care au deja 2-3 sa vorbeasca, daca chiar iti doreai 6 te apucai la 20 nu la 40, iar fata asta draguta nu cred ca e dispusa sa stea la cratita.
    Sincer cred ca esti doar un gargaragiu pus sa joace rolul patriotului.

  2. Ii doresc din suflet casă de piatră, căsnicie fericită, mulți copii, sănătate și putere de muncă pentru împlinirea speranțelor poporului Român.

  3. Oooo…dar se spunea că domnul ăsta ar fi pe invers…Lume rea!…;) Domnișoara este drăguță, dar o fi dispusă să nască 6 copii?! Ori totul este strategie politică? A cam dat cu bâta-n baltă domnul Simion anul ăsta și era timpul să o dreagă oleacă…:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE